βιωσιμότητα

 

THE SKINCARE THAT CARES

Η επωνυμία μας βασίζεται στο όνειρο της δημιουργίας καλλυντικών υψηλής ποιότητας σε τιμή που δεν είναι μόνο δίκαιη αλλά ισότιμη. Θέλουμε να είναι προσιτή σε όλους γιατί πιστεύουμε ότι η φροντίδα του δέρματος είναι δικαίωμα όλων!

Μπορεί όμως μια τιμή να είναι πραγματικά δίκαιη αν δεν λαμβάνει υπόψη το κόστος για τον πλανήτη; Οχι. 

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αισθανόμαστε ευθύνη ως επωνυμία να περιορίσουμε τον αντίκτυπο των προϊόντων μας και να είμαστε διαφανείς σχετικά με αυτό.

Ως πελάτες οι ίδιοι, θέλουμε να μπορούμε να κάνουμε ενημερωμένες επιλογές που μας κάνουν να νιώθουμε καλά.

Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, αλλά γνωρίζουμε ότι είναι μία μεγάλη πορεία. Δεν θα έχουμε πάντα την τέλεια λύση, αλλά αυτό δεν θα μας εμποδίσει να μοιραστούμε αυτό το ταξίδι με τη μέγιστη ειλικρίνεια. .

Εάν η υπόσχεσή μας ως επωνυμία είναι να προσφέρουμε συγκεκριμένα αποτελέσματα, γιατί να είναι διαφορετικά με τη βιωσιμότητα;

Μας αρέσει να φροντίζουμε αυτό που αγαπάμε: γι' αυτό νοιαζόμαστε για τη ΦΡΟΝΤΙΔΑ του πλανήτη όσο και για τη ΦΡΟΝΤΙΔΑ του δέρματός σας.

ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Μάθετε περισσότερα

Δεν έχουμε υιοθετήσει κανένα σύστημα για την επιστροφή και την επαναχρησιμοποίηση της συσκευασίας μας: αυτό εξαρτάται από εσάς! Σύμφωνα με την έρευνά μας, στην πραγματικότητα, ο αντίκτυπος που προκύπτει από την ανάκτηση, από την επιπλέον αποστολή και από την απολύμανση των φιαλών, ξεπερνά κατά πολύ τον αντίκτυπο της τοποθέτησης του μπουκαλιού στον σωστό κάδο ανακύκλωσης στο σπίτι!

 

ΜΑΘΕΤΕ ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΕΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΜΑΣ


ΤΟ DNA ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ SKINLABO

Αγαπάμε τα ζώα και δεν κάνουμε πειράματα: δεν δοκιμάζουμε ποτέ ούτε θα κάνουμε τεστ σε ζώα!

 

Δεν συμβιβαζόμαστε σε αυτό που πιστεύουμε. Όλα τα προϊόντα SkinLabo έχουν σχεδιαστεί με την προσέγγιση Less is Better, έχουν Καθαρή Φόρμουλα με τουλάχιστον 90% συστατικά φυσικής προέλευσης και vegan. Είναι ελεγμένα, χωρίς νικέλιο και συμμορφώνονται με μια αυστηρή μαύρη λίστα συστατικών που δεν θα συμπεριληφθούν ποτέ στις συνθέσεις μας.

 

 

... και προσπαθούμε συνεχώς να επανεξετάζουμε τα προϊόντα μας για να βελτιώσουμε τον αντίκτυπό τους στο περιβάλλον

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

Ονειρευόμαστε να κάνουμε τη διαφορά για τους ανθρώπους. Ονειρευόμαστε να είμαστε προσιτοί σε όλους. Προσπαθούμε να διατηρήσουμε την τιμή δίκαιη και περιορισμένη με βάση την ηθική μας. 

Ονειρευόμαστε επίσης ότι ο καθένας μπορεί, χωρίς κανενός είδους φραγμούς, να φροντίζει τον εαυτό του και θέλουμε όλοι να νιώθουν ότι εκπροσωπούνται στον ιστότοπό μας και στα κοινωνικά μας κανάλια.

Θέλουμε να συνεχίσουμε να χτίζουμε προς αυτή την κατεύθυνση και έχουμε σπουδαία έργα…

Μείνετε συντονισμένοι και βοηθήστε μας να βελτιωθούμε!

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΣΑΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΩΡΑ

SMART CHARITY

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΑΙΤΙΕΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ

Μάθετε περισσότερα

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ; ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ SUSTAINABILITY@SKINLABO.COM