FAQ

FAQ

Παραγγελίες και προσωπικός λογαριασμός
Πληροφορίες για τα προϊόντα Skinlabo
Αντιμετωπίζετε προβλήματα με την παραγγελία σας;

Παραγγελείες και προσωπικός λογαριασμός

Πώς μπορώ να κάνω μια παραγγελία;

Η παραγγελία είναι εξαιρετικά απλή:

1. Περιηγηθείτε στον τεράστιο κατάλογο του ιστότοπου.
2. Εισαγάγετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν στο εικονικό καλάθι κάνοντας κλικ στο "Το θέλω!" που ισοδυναμεί με "Προσθήκη στο καλάθι" ·
3. Μόλις ολοκληρώσετε την επιλογή των αντικειμένων, πατήστε το κουμπί στο επάνω μέρος που φέρει το σύμβολο ενός καλαθιού και τη λέξη "καλάθι".
4. συνδεθείτε με τα στοιχεία σύνδεσής σας ή καταχωρίστε τον λογαριασμό σας εάν είστε νέος πελάτης.
5. Εισαγάγετε τα στοιχεία αποστολής και πληρωμής για να ολοκληρώσετε την αγορά σας.

Πρέπει να εγγραφώ για να κάνω μια παραγγελία;

Στο Skinlabo.com είναι απαραίτητο να εγγραφείτε για να παραγγείλετε. Η εγγραφή είναι απλή, γρήγορη και ασφαλής.

Με την εγγραφή σας θα μπορείτε να γνωρίζετε τις ειδήσεις, να έχετε πρόσβαση σε ειδικές και δεσμευμένες προσφορές και να λαμβάνετε τις επικοινωνίες προεπισκόπησης. Θα μπορείτε επίσης να διαχειρίζεστε τον λογαριασμό σας και τις διευθύνσεις αποστολής, να βλέπετε τις παραγγελίες και τις λίστες επιθυμιών σας με έναν απλό και άμεσο τρόπο.

Μπορείτε να αλλάξετε τα δεδομένα σας ανά πάσα στιγμή, ανεξάρτητα ή με τη βοήθεια του προσωπικού μας.

Κάνε εγγραφή τώρα!

Υπάρχει ελάχιστη παραγγελία;

Οχι! Η Skinlabo κατάργησε στην πραγματικότητα την ελάχιστη παραγγελία. Επομένως, δεν είναι απαραίτητο να επιτευχθεί κατώτατο όριο δαπανών για να μπορέσετε να ολοκληρώσετε μια αγορά. Μπορείτε να παραγγείλετε ακόμη και ένα προϊόν!

Πόσο σύντομα θα γίνει η επεξεργασία της παραγγελίας μου;

Κάθε επιθυμία σας για ομορφιά είναι μια παραγγελία! Έχουμε αναπτύξει ένα σύστημα logistics που μπορεί να συσκευάσει και να αποστείλει την παραγγελία σας σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Ο χρόνος παράδοσης είναι περίπου 3 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία της παραγγελίας.

Το ίδιο μπορεί να υπόκειται σε αλλαγές λόγω ανωτέρας βίας ή λόγω κυκλοφοριακών συνθηκών και γενικών συνθηκών κυκλοφορίας ή με πράξη των Αρχών. Οι παραγγελίες αποστέλλονται από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου θα υποβληθούν σε επεξεργασία από το επόμενο πρωί της Δευτέρας.


Επιβεβαίωση παραγγελίας, τροποποίηση ή ακύρωση.

Η παραγγελία σας διεκπεραιώνεται αμέσως και η αποστολή οργανώνεται σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Για το λόγο αυτό, η τροποποίηση μιας παραγγελίας είναι δυνατή μόνο εντός 20 λεπτών μετά την εγγραφή της. Για να ζητήσετε ενημέρωση της παραγγελίας σας, επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση πελατών.


Πληροφορίες για τα προϊόντα Skinlabo

Πού κατασκευάζονται τα προϊόντα Skinlabo;

Οι θεραπείες ομορφιάς μας έχουν σχεδιαστεί και παράγονται στην Ιταλία.

Ποιες είναι οι εγγυήσεις για τα καλλυντικά Skinlabo;

Η παραγωγή μας πληροί όλες τις νομικές υποχρεώσεις που απαιτούνται από το Υπουργείο Υγείας και συμμορφώνεται με τα ιταλικά και ευρωπαϊκά πρότυπα παραγωγής καλλυντικών.

Τα προϊόντα Skinlabo περιέχουν γλουτένη;

Με τίποτα.

Σε περίπτωση ιδιαίτερων συνθηκών υγείας όπως αλλεργίες ή δυσανεξίες, συνιστάται πάντα να συμβουλευτείτε το γιατρό σας, να επικοινωνήσετε μαζί του εάν όλα τα συστατικά των προϊόντων που θέλετε να χρησιμοποιήσετε είναι κατάλληλα για τη συγκεκριμένη περίπτωσή σας.

Ποια είναι η πολιτική του Skinlabo σχετικά με τις δοκιμές σε ζώα;

Η Skinlabo δεν πραγματοποίησε ούτε ανέθεσε καμία δοκιμή σε ζώα τρίτων. Οι δοκιμές για τη συμβατότητα με το δέρμα των καλλυντικών μας πραγματοποιούνται υπό ιατρική επίβλεψη αποκλειστικά σε ανθρώπους εθελοντές και όχι σε ζώα.

Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν τα προϊόντα σας σε περίπτωση δερματίτιδας ή συγκεκριμένων παθολογιών;

Παρόλο που τα προϊόντα μας είναι απαλλαγμένα από parabens και αλλεργιογόνα, και για αυτόν τον λόγο είναι γενικά καλά ανεκτά ακόμη και από ευαίσθητο δέρμα, σε περίπτωση ιδιαίτερων καταστάσεων υγείας όπως αλλεργίες, δυσανεξίες ή άλλες ασθένειες, συνιστάται πάντα να συμβουλευτείτε το γιατρό σας. Η πρότασή μας είναι να επικοινωνήσετε μαζί του εάν όλα τα συστατικά των προϊόντων που θέλετε να χρησιμοποιήσετε είναι κατάλληλα για τη συγκεκριμένη περίπτωσή σας. Όλα τα συστατικά των καλλυντικών μας διατίθενται βολικά στο Διαδίκτυο στο φύλλο προϊόντων κάθε είδους, καθώς και στη συσκευασία.


Αντιμετωπίζετε προβλήματα με την παραγγελία σας;

Έχω πρόβλημα με την αποστολή των εμπορευμάτων.

Όλες οι μέθοδοι αποστολής που χρησιμοποιούνται για τη μετάδοση των παραγγελιών μας είναι ανιχνεύσιμες στο Διαδίκτυο. Είναι επομένως δυνατό να γνωρίζουμε ανεξάρτητα και ανά πάσα στιγμή την πρόοδο της αποστολής, πού βρίσκεται το δέμα και πότε εκτιμάται η παράδοση. Οι πληροφορίες σχετικά με την online παρακολούθηση αποστέλλονται μέσω email.

Εάν αντιμετωπίσετε προβλήματα σχετικά με την παράδοση της παραγγελίας σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τον αποστολέα (λίστα και επαφές BRT) ή την Εξυπηρέτηση πελατών μας.