Eπιστροφές και Επιστροφές χρημάτων

 

 

  1. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

1.1. Προκειμένου να εγγυηθεί την ικανοποίηση των Πελατών της, η Skinlabo αναγνωρίζει τη δυνατότητα υπαναχώρησης από τη σύμβαση αγοράς, χωρίς λόγο και χωρίς να πληρώσει καμία ποινή.

Επομένως, ο Πελάτης έχει το δικαίωμα, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή των Προϊόντων που αγοράστηκαν, να ασκήσει το δικαίωμα υπαναχώρησης, το οποίο συνίσταται στη δυνατότητα επιστροφής των Προϊόντων που ελήφθησαν και επιστροφής της καταβληθείσας τιμής.

 

1.2. Ο προαναφερόμενος όρος ξεκινά από την ημέρα κατά την οποία ο Πελάτης ή τρίτος, εκτός από τον μεταφορέα και ορίζεται από τον Πελάτη, αποκτά τη φυσική κατοχή του Προϊόντος ή, στην περίπτωση καλαθιού που περιέχει πολλά Προϊόντα που παραγγέλθηκαν από τον Πελάτη είτε σε μία είτε σε πολλαπλές παραγγελίες που παραδόθηκαν, από την ημέρα κατά την οποία ο Πελάτης ή τρίτος, εκτός από εκτός από τον μεταφορέα και ορίζεται από τον Πελάτη, αποκτά την κατοχή του τελευταίου Προϊόντος.

1.3. Ωστόσο, αυτό το δικαίωμα δεν μπορεί να ασκηθεί:

 στην περίπτωση αγορών κάτω των 50 ευρώ (εκτός εάν το συνολικό ποσό που πρέπει να πληρώσει ο πελάτης ανεξάρτητα από το ποσό των μεμονωμένων συμβάσεων υπερβαίνει τα 50 ευρώ) ·

 σε περίπτωση παράδοσης αγαθών που γίνονται για μέτρηση ή εξατομίκευση σαφώς ·

 σε περίπτωση παράδοσης σφραγισμένων εμπορευμάτων που δεν είναι κατάλληλα για επιστροφή για λόγους υγιεινής ή που σχετίζονται με την προστασία της υγείας και έχουν ανοίξει μετά την παράδοση ·

σε περιπτώσεις όπου τα εμπορεύματα (λόγω της φύσης τους) έχουν αναμειχθεί αμετάκλητα με άλλα μετά την παράδοση

 

 

1.4. Εάν ο Πελάτης αποφασίσει να ασκήσει το δικαίωμα υπαναχώρησης, πρέπει να στείλει την ακόλουθη φόρμα, διαθέσιμη στον σύνδεσμο modulo_di_reso_GRECO.pdf , με συστημένη επιστολή με απόδειξη επιστροφής στη διεύθυνση Skinlabo, το 10121 - Τορίνο, Corso Galileo Ferraris, 22 Bis ή από πιστοποιημένο e-mail: skinlabo@poste-certificate.it και ενδέχεται να προβλέψει αυτήν την επικοινωνία μέσω e-mail στο geiasou@skinlabo.com, το οποίο δεν θα αντικαταστήσει την καταχωρισμένη επιστολή.

1.5. Ομοίως, ο Πελάτης μπορεί να πραγματοποιήσει επιστροφή εάν το προϊόν που αγοράσατε είναι διαφορετικό από αυτό που παραδόθηκε πραγματικά. Σε αυτήν την περίπτωση, ο Πελάτης πρέπει να στείλει αμέσως μια επικοινωνία μέσω email στη διεύθυνση: geiasou@skinlabo.com

1.6. Η Skinlabo, μετά την απόσυρση του Πελάτη, εντός 24/48 ωρών από την παραλαβή της ειδοποίησης ανάληψης, θα παράσχει στον Πελάτη επιβεβαίωση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με την παραλαβή της θέλησης του Πελάτη για ανάληψη.

1.7. Σύμφωνα με το νόμο, τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή των Προϊόντων χρεώνονται στον Πελάτη, το οποίο πρέπει να σταλεί στην ακόλουθη διεύθυνση: BiBiEsse- UFF. RECESSI / RESI, Via Chieri n. 70/5 - 10020 Baldissero Torinese (TO) - Ιταλία, εντός δεκατεσσάρων ημερών από την ημερομηνία κατά την οποία κοινοποίησε την απόφασή του να αποσυρθεί από τη σύμβαση στο Skinlabo (η προθεσμία τηρείται εάν ο Πελάτης στείλει τα εμπορεύματα πριν από τη λήξη των δεκατεσσάρων -ήμερη περίοδος).

1.8. Σε περίπτωση ζημιάς στα εμπορεύματα κατά τη μεταφορά, η Skinlabo θα ειδοποιήσει τον Πελάτη για το συμβάν (εντός της 5ης ημέρας από την παραλαβή των εμπορευμάτων στις αποθήκες τους), για να του επιτρέψει να υποβάλει αμέσως καταγγελία εναντίον του ταχυμεταφορέα που επέλεξε και να λάβει επιστροφή χρημάτων. η αξία του περιουσιακού στοιχείου (εάν είναι ασφαλισμένος) Σε αυτήν την περίπτωση, το Προϊόν θα είναι διαθέσιμο στον Πελάτη για την επιστροφή του, ακυρώνοντας ταυτόχρονα το αίτημα ανάκλησης.

1.9. Η Skinlabo δεν φέρει καμία ευθύνη για ζημιά ή κλοπή / απώλεια αγαθών που επιστρέφονται από ανασφάλιστες αποστολές. Κατά την άφιξή του στην αποθήκη, το Προϊόν θα εξεταστεί για να εκτιμήσει τυχόν ζημιές ή παραβιάσεις που δεν προκαλούνται από τη μεταφορά. Εάν το επιστρεφόμενο προϊόν είναι κατεστραμμένο, η Skinlabo θα αφαιρέσει ένα ποσοστό από την οφειλόμενη επιστροφή χρημάτων, ως συνεισφορά στο κόστος αποκατάστασης.

1.10. Η Skinlabo θα αποζημιώσει επίσης όλα τα έξοδα που βαρύνουν τον Πελάτη (αγορά του Προϊόντος και αρχική παράδοση του ίδιου; τα έξοδα για την νέα παράδοση προφανώς αποκλείονται) εντός 14 ημερών από την ανακοίνωση του δικαιώματος υπαναχώρησης, και σε κάθε περίπτωση κατά την παραλαβή του επιστρεφόμενου προϊόντος, μέσω τραπεζικής μεταφοράς ή PayPal. Θα είναι ευθύνη του Πελάτη να παρέχει άμεσα τα στοιχεία της τράπεζας για την απόκτηση της επιστροφής χρημάτων (όνομα, επώνυμο, κάτοχος λογαριασμού, κωδικός IBAN).

 1.11. Ωστόσο, το δικαίωμα υπαναχώρησης υπόκειται στις ακόλουθες προϋποθέσεις

- Τα προϊόντα της Skinlabo πωλούνται σε ειδική συσκευασία. τέτοια συσκευασία θεωρείται αναπόσπαστο μέρος των Προϊόντων. Επομένως, προκειμένου ο Πελάτης να ασκήσει σωστά το δικαίωμα υπαναχώρησης, το προϊόν που αγοράστηκε πρέπει να είναι άθικτο και να επιστρέφεται στην αρχική του συσκευασία, πλήρες σε όλα τα μέρη του (συμπεριλαμβανομένης της συσκευασίας και οποιουδήποτε εγγράφου και βοηθητικού εξοπλισμού για τον περιορισμό των ζημιών στην αρχική συσκευασία) ;

- Η επιστροφή, μέχρι την επιβεβαίωση της απόδειξης της Skinlabo, είναι υπό την πλήρη ευθύνη του Πελάτη.

- Η Skinlabo δεν φέρει καμία ευθύνη σε καμία περίπτωση για ζημιές, κλοπή ή απώλεια των επιστρεφόμενων προϊόντων.

- κατά την άφιξή του στην προαναφερθείσα διεύθυνση επιστροφής, το Προϊόν θα εξεταστεί για να εκτιμήσει τυχόν ζημιές ή παραβιάσεις που δεν προέρχονται από τη μεταφορά.Ο Πελάτης θα χάσει το δικαίωμα υπαναχώρησης λόγω έλλειψης της βασικής προϋπόθεσης ακεραιότητας των Προϊόντων (συσκευασία ή / και το περιεχόμενό του), σε περιπτώσεις όπου η Skinlabo διαπιστώνει:

 το εξωτερικό πακέτο λείπει ή έχει καταστραφεί.

 η έλλειψη ή η ζημιά στην αρχική εσωτερική συσκευασία ·

 την απουσία αναπόσπαστων στοιχείων του Προϊόντος (αξεσουάρ, ανταλλακτικά) ·

 το προϊόν έχει υποστεί ζημιά λόγω άλλων αιτιών εκτός από τη μεταφορά.

1.13. Σε περίπτωση απώλειας του δικαιώματος υπαναχώρησης, η Skinlabo θα επιστρέψει το αγορασμένο Προϊόν στον Πελάτη, χρεώνοντας τα έξοδα αποστολής και δεν θα επιστρέψει την πληρωθείσα τιμή.

1.14. Διευκρινίζεται ότι το δικαίωμα υπαναχώρησης σύμφωνα με την παρούσα ρήτρα διατηρείται μόνο στους Πελάτες Καταναλωτών δεν υπάρχει δικαίωμα υπαναχώρησης για Επαγγελματίες Πελάτες.

1.15. Σε περίπτωση ανάγκης για επικοινωνία σχετικά με επιστροφές και καταγγελίες, μπορείτε να στείλετε ένα email στο geiasou@skinlabo.com ή να καλέσετε τους παρακάτω αριθμούς: +30 6971641634.