Αποστολή

Αποστολή της παραγγελίας: ώρες και κόστος

Express Courier (αποστολές στην Ιταλία)

Οι αποστολές στην Ιταλία ανατίθενται στην GLS και την TNT, κορυφαίες εταιρείες ταχυμεταφορών στην Ιταλία. Οι χρόνοι παράδοσης είναι περίπου μία εργάσιμη ημέρα από την ημερομηνία διαφυγής από τις αποθήκες μας για τις περισσότερες τοποθεσίες. Τα νησιά, οι μικρότερες πόλεις και οι προορισμοί που βρίσκονται πολύ μακριά από την έδρα μας χρειάζονται δύο εργάσιμες ημέρες για να φτάσουν. Τα έξοδα αποστολής περιλαμβάνουν όλα τα έξοδα εφοδιαστικής, συσκευασίας και μεταφοράς.

Έως 34,99 ευρώ: 9 €
Από 35 ευρώ: Δωρεάν
Επιπρόσθετα έξοδα για την πληρωμή στον ταχυμεταφορέα κατά την παράδοση της παραγγελίας (αντικαταβολή) Δωρεάν

Υπάρχει ελάχιστη παραγγελία?

Όχι.

 

Πως μπορώ να λάβω τα προιόντα SkinLabo?

Θα λάβετε τα παραγγελθέντα προϊόντα μέσα στα πακέτα στον ταχυμεταφορέα μας, ενισχυμένα και κλειστά με μια δυνατή κολλητική ταινία.

Πότε γίνεται η παράδοση?

Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή, κατά τις κανονικές ώρες γραφείου, εξαιρουμένων των εθνικών και πατριαρχικών αργιών. Κατά την παραγγελία, είναι ωστόσο δυνατό να εισαγάγετε ένα σημείωμα για να υποδείξετε στον courier τυχόν προτιμώμενους χρόνους παράδοσης.


Μπορώ να παρακολουθήσω την παράδοση μου online?

Όταν η παραγγελία παραδοθεί στον ταχυμεταφορέα, θα λάβετε μια λεπτομερή επικοινωνία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με την αποστολή, την παράδοση και τον τρόπο παρακολούθησής της στο διαδίκτυο για καλύτερη οργάνωση.

Τι γινεται εάν απουσιάζω την ημέρα της παράδοσης?

Εάν ο παραλήπτης απουσιάζει, η παράδοση γίνεται συνήθως την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Εάν η παράδοση δεν είναι επιτυχής κατά τη δεύτερη προσπάθεια, το υλικό τοποθετείται σε αποθήκευση στο τοπικό κατάστημα και πρέπει να παραληφθεί προσωπικά από τον παραλήπτη εντός 5 ημερών. Κατάλογος και επαφές κλάδου GLS

Μπορώ να λάβω τα προιόντα σε χώρα εκτός της ΕΕ?

Λυπούμαστε, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχουν αποστολές προς χώρες εκτός της Ευρωπαϊκής Κοινότητας, όπως η Ελβετία, η Νορβηγία, η Τουρκία κ.λπ.