Η περιποίηση της επιδερμίδας που νοιάζεται

Έχουμε μια ξεκάθαρη και αναπόφευκτη αποστολή

την ευημερία του δέρματός σας.

Ταυτόχρονα, πιστεύουμε ότι ό,τι είναι καλό για το σώμα σας δεν πρέπει ποτέ να γίνεται εις βάρος του πλανήτη στον οποίο ζούμε. Γι' αυτό αισθανόμαστε μεγάλη ευθύνη να ελαχιστοποιούμε τον αντίκτυπο των προϊόντων μας στο περιβάλλον και να είμαστε διαφανείς ως προς τον τρόπο που το κάνουμε αυτό.

Πριν γίνουμε ειδικοί στην περιποίηση της επιδερμίδας, είμαστε καταναλωτές

Γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι να κάνουμε συνειδητές επιλογές που συνάδουν με τις αξίες μας και για τις οποίες μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι. Έτσι, καθώς συνεχίζουμε να βελτιώνουμε τις συνθέσεις μας μέρα με τη μέρα, θέλουμε να μοιραστούμε με σαφήνεια και διαφάνεια την πορεία προς το να γίνουμε μια ολοένα και πιο καθαρή και βιώσιμη μάρκα.

Οι παραδόσεις μας είναι ουδέτερες ως προς τον άνθρακα

Το 2023 υπολογίσαμε ότι οι παραδόσεις προϊόντων ευθύνονται για το 42% των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα. Για να αντιστρέψουμε αυτή την τάση, αποφασίσαμε να αντισταθμίσουμε τις εκπομπές μας από τις παραδόσεις στους πελάτες μας μέσω πιστοποιημένων μονάδων CO2 από την Tree Fair: μια πράσινη εταιρεία Benefit που αναπτύσσει έργα για την κλιματική αλλαγή στην Ιταλία. Με αυτόν τον τρόπο αντισταθμίζουμε τον αντίκτυπό μας ακριβώς εκεί που τον δημιουργούμε περισσότερο.

Μάθετε περισσότερα για την Tree Fair

Επιλέγουμε προσεκτικά τη συσκευασία μας

Τα κουτιά στα οποία αποστέλλουμε τα προϊόντα μας είναι πιστοποιημένα με FSC, το χαρτί των οποίων προέρχεται από δάση που διαχειρίζονται με βιώσιμο τρόπο. Ήδη από το 2022 έχουμε καταργήσει το γυαλιστερό μεταλλικό στρώμα στο εσωτερικό των σωλήνων και έχουμε αντικαταστήσει τη χάρτινη πλαστικοποίηση των κουτιών με βερνίκι με βάση το νερό, καθιστώντας και τα δύο πλήρως ανακυκλώσιμα. Μέχρι το 2026 όμως έχουμε δύο σημαντικούς στόχους: να φτάσουμε σε τουλάχιστον 50% χρήση ανακυκλωμένου πλαστικού και να περάσουμε σε 100% ανακυκλωμένο χαρτί για τη συσκευασία των προϊόντων.

Μάθετε πώς να ανακυκλώνετε τις συσκευασίες μας

Η πρόκλησή μας SkinLabo vs Plastic

Η μετάβαση στη βιώσιμη συσκευασία απαιτεί χρόνο και καθώς ξεκινάμε αυτό το ταξίδι, αποφασίσαμε να αναλάβουμε συγκεκριμένες δράσεις από τώρα για να βελτιώσουμε τον περιβαλλοντικό αντίκτυπο των προϊόντων μας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αποφασίσαμε να πιστοποιηθούμε ως Plastic Neutral με την rePurrpose Global. Πώς λειτουργεί αυτό; Για κάθε κιλό πλαστικού που θα πωλείται το 2022, έχουμε χρηματοδοτήσει την απομάκρυνση μιας ισοδύναμης ποσότητας από τη φύση.

Είμαστε εντελώς Cruelty Free

Πιστεύουμε ακράδαντα στον σεβασμό, συμπεριλαμβανομένου του σεβασμού για τα ζώα. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο κατέχουμε με υπερηφάνεια την πιστοποίηση Cruelty-Free της PETA.

Το γνήσιο Made in Italy

Η ακεραιότητα και η αυθεντικότητα βρίσκονται στο επίκεντρο της αμιγώς ιταλικής αλυσίδας εφοδιασμού μας. Επιλέγουμε προσεκτικά μόνο τους συνεργάτες που πληρούν τα αυστηρά πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας που εφαρμόζουμε, αλλά είναι επίσης εναρμονισμένοι με τις αξίες μας και τους στόχους μας για τη βιωσιμότητα.

Μοιραζόμαστε τις επιλογές μας

Οι καταναλωτές μας πρέπει να γνωρίζουν τα συστατικά που εφαρμόζουν στο δέρμα τους, καθώς και τον αντίκτυπο που έχουν οι επιλογές τους στον πλανήτη και στους ανθρώπους. Γι' αυτό θέλουμε να σας παρέχουμε τα εργαλεία για να παίρνετε ενημερωμένες και συνειδητές αποφάσεις και είμαστε στην ευχάριστη θέση να μοιραστούμε την πρώτη μας Έκθεση Βιωσιμότητας και τον Κώδικα Δεοντολογίας.

Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε ουδέτεροι ως προς τα πλαστικά

Με αυτή την πιστοποίηση αφαιρούμε από τη φύση τόσο πλαστικό όσο καταναλώνουμε. Το 2022 ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι με το έργο Pavitra Parvat στην Ινδία.

  • SkinLabo si certifica Plastic Neutral

    SkinLabo si certifica Plastic Neutral

    Siamo orgogliosi di poter condividere con voi una scelta importante: oggi parliamo di come SkinLabo si sia certificato Plastic Neutral in partnership con rePurpose Global.   COME POSSIAMO GENERARE BENESSERE...

    SkinLabo si certifica Plastic Neutral

    Siamo orgogliosi di poter condividere con voi una scelta importante: oggi parliamo di come SkinLabo si sia certificato Plastic Neutral in partnership con rePurpose Global.   COME POSSIAMO GENERARE BENESSERE...

1 από 3